food topic

food topic

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Μακαρονάδα με κολοκυθάκια



Υλικά:

600 γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
λάδι
κεφαλογραβιέρα
μακαρόνια λαζανάκι
κρεμμύδι
άνηθος
αλάτι
πιπέρι



Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι, μόλις μαλακώσει προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο άνηθο και ανακατεύουμε, αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Ταυτόχρονα σουρώνουμε τα μακαρόνια μας και τους βάζουμε λίγο βούτυρο για να μην κολλήσουν.

Βάζουμε τα μακαρόνια μας σε ένα βαθύ πιάτο και προσθέτουμε απο πάνω τα κολοκυθάκια μας και μπόλικο τριμμένο τυρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου