food topic

food topic

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ντοματόσουπα με μοσχάρι


Υλικά:

500 γρ. μοσχάρι
180 γρ. πεπονάκι ζυμαρικό
300 γρ. ντομάτα
1,3 γρ. ζωμός μοσχαριού
αλάτι
πιπέρι
1/3 φλυτζανιού τσαγιού λάδι
πάπρικα
λίγη ζάχαρη



Εκτέλεση:

Βράζουμε το μοσχάρι μας στην χύτρα σε μπόλικο νερό.
Μόλις είναι έτοιμο βάζουμε τον ζωμό απο το μοσχάρι σε μια άλλη κατσαρόλα και προσθέτουμε την ντομάτα, την ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και περιμένουμε να πάρει μια βράση.

Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το ζυμαρικό μας και ανακατεύουμε συχνά για 15 λεπτά.

Τέλος προσθέτουμε το μοσχάρι μας και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου