food topic

food topic

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Γεμιστά μανιτάρια




Υλικά(10',3€):


Χρόνος εκτέλεσης: 10 λεπτά

Κόστος συνταγής: ~3 €

10 μανιτάρια
Κρεμώδες τυρί
Φέτες γαλοπούλας
Μαϊντανός
Παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση:

Βγάζουμε τα κοτσάνια απο τα μανιτάρια είτε με ένα μαχαιράκι είτε τραβόντας τα με το χέρι. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το κρεμώδες τυρί, την γαλοπούλα, την οποία την έχουμε κόψει σε κομματάκια, και τον μαϊντανό.

Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε ένα ένα το εσωτερικό των μανιταριών μας και πασπαλίζουμε απο πάνω με την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε σε προσθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς, χωρίς να προσθέσουμε λάδι στο ταψάκι μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου