food topic

food topic

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μπρουσκέτες με σκόνη σκόρδου




Υλικά για περίπου 20 μπρουσκέτες:

5 φέτες ψωμί του τοστ
σκόνη σκόρδου
μαιντανός
τρίμμα ψωμιού
20 γραμμάρια παρμεζάνα




Εκτέλεση:

Κόβουμε την κάθε φέτα του τοστ σε 4 ίσια τετράγωνα και κρατάμε τις κόρες γιατί θα τις χρειαστούμε στην συνέχεια. Ανάβουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 200 βαθμούς. Βάζουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και πάνω τα ψωμάκια. Τα οποία έχουμε αλείψει και απο τις δυο πλευρές με βιτάμ.  Φτιάχνουμε ενα μείγμα το οποίο περιέχει τρίμμα απο τα ψωμάκια μας (που μας περίσσεψε απο τις κόρες), τριμμένη παρμεζάνα, μαιντανό και όσο σκόνη σκόρδου επιθυμεί ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του.

Πάνω σε κάθε ψωμάκι βάζουμε απο ένα κουταλάκι του γλυκού απο το μείγμα μας και τα τοποθετούμε στον φούρνο.



Για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου