food topic

food topic

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μπρουσκέτες με αγγούρι μουστάρδα και σαλάμι αέρος



Υλικά για 18 μπρουσκέτες:

1 μπαγκέτα
9 φέτες σαλάμι αέρος
μουστάρδα
1 μικρό αγγούρι




Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στο γκριλ στους 200 βαθμούς. Κόβουμε την μπαγκέτα σε λεπτές σχτετικά φέτες, αλείφουμε την απο πάνω πλευρά με βιτάμ και βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο για 4-5 λεπτά.


Κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές φέτες με το εργαλείο που το ξεφλουδίζουμε. Κόβουμε και την κάθε φέτα απο το σαλάμι στα δυο. Βγάζουμε τα ψωμάκια απο τον φούρνο τα οποία είναι φρυγανισμένα. Βάζουμε στο κάθε ψωμάκι απο λίγη μουστάρδα και απο πάνω με μια οδοντογλυφίδα πιάνουμε απο μια φετα αγγούρι και απο μια φέτα σαλάμι μαζί σαν ρολό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου