food topic

food topic

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πουγκάκια πίτσας





Yλικά για περίπου 20 πουγκάκια:

1 πακέτο έτοιμη ζύμη για πίτσα
100 γραμμάρια μοτσαρέλα
100 γραμμάρια γαλοπούλα καπνιστή
6 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
1 αυγό
10 ml γάλα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε την μοτσαρέλα, την γαλοπούλα, την κέτσαπ, την παρμεζάνα και ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.




Κόβουμε την έτοιμη ζύμη σε μικρά τετράγωνα. Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου.


Τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε κομματιού απο μια κουταλιά της σούπας απο το μείγμα μας.


Τα κλείνουμε σαν πουγκάκια και απο πάνω με ενα πινέλο ζαχαροπλαστικής τα αλείφουμε με ένα μείγμα απο το αυγό και το γάλα. 





Τα τοποθετούμε στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.










*απο το cookbox.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου