Υλικά:
1 Morfat 250 γρ.
1 ζαχαρούχο γάλα 400 γρ.
1 γάλα εβαπορέ 400 γρ.
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά μας στο ψυγείο ώστε να είναι παγωμένα πρωτού τα χρησιμοποιήσουμε.
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ μας 1 Morfat με το σύρμα του μίξερ για 5 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο μας και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά. Τέλος βάζουμε στον κάδο μας και το γάλα εβαπορέ και χτυπάμε για τα τελευταία 5 λεπτά.
Το παγωτό μας είναι έτοιμο για να μπει στην κατάψυξη.
Σε 1 ώρα βγάζουμε το παγωτό απο το ψυγείο και το χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά στο μίξερ ώστε να γίνει πιο αφράτο. Μπορούμε να επαναλάβουμε την διαδικασία άλλα μια φορά.
Αφήνουμε το παγωτό όλο το βράδυ στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου