food topic

food topic

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας



Υλικά (3 άτομα, 30', 9€):

Χρόνος εκτέλεσης: 30 λεπτά

Κόστος συνταγής: ~9 €

600 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
1/2 φλ.τσ. χλιαρό νερό
6 κ.σ. μουστάρδα
1/3 φλ.τσ. κρεμώδες τυρί
1/3 φλ.τσ. λευκό κρασί
4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι



Εκτέλεση:

Διαλύουμε στο νερό τη μουστάρδα και το κρεμώδες τυρί .



Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.



Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε τη σάλτσα της μουστάρδας και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά 3'-5', να πάρει τη γεύση και να πήξει ελαφρά η σάλτσα.



Σερβίρουμε με άγριο ρύζι , που έχουμε βράσει παράλληλα.





* Η συνταγή είναι από το www.athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου