food topic

food topic

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα


Υλικά:

500 gr αλεύρι
400 βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά της σούπας κακάο



Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τα υλικά μας ολα μαζί και φτιάχνουμε 2 μπαλάκια ζύμης. Η ζύμη πρέπει να είναι αρκετά μαλακή αλλά να μην κολλάει στο χέρι. Με πλάστη απλώνουμε την ζύμη μας σε 4 εκ.  πάχος και κάνουμε τα σχήματα που εμείς επιθυμούμε με κουπατ.

Ψήνουμε για 10 λεπτά στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο αφού πρώτα βάλουμε λαδόκολλα στο ταψί μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου