food topic

food topic

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μακαρονάδα με σολωμό,παρμεζάνα και μουστάρδα


Υλικά (2 άτομα, 15', 10€):

Κόστος συνταγής: ~10 €
Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά

Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια ολικής άλεσης
1 φέτα φρέσκο σολωμό
λίγη παρμεζάνα
λίγη μουστάρδα
λάδι
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:

Βάζουμε τον σολωμό μέσα σε ένα ταψάκι που έχουμε προσθέσει λίγο λάδι και τον ψήνουμε στο γκριλ για περίπου  5 λεπτά απο την κάθε πλευρά.

Ταυτόχρονα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Μόλις είναι έτοιμα και τα δύο υλικά μας βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα πιάτο, τοποθετούμε απο πάνω τον σολωμό που τον έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Στο πλάι του πιάτου ρίχνουμε λίγη μουστάρδα που δίνει μια πιο έντονη γεύση στο πιάτο μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου