food topic

food topic

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα, θυμάρι και πουρές πατάτας


Υλικά (4 μερίδες, 15', 5 €):

Χρόνος εκτέλεσης/ψησίματος: 15 λεπτά

Κόστος συνταγής: ~5 €

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μπουκιές
λάδι
μισό φλ. τσ. κρασί
μουστάρδα
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μας έτσι ώστε να πάρει ωραίο χρώμα απο όλες τις πλευρές. Μόλις πάρει χρώμα, σβήνουμε με το κρασί μας, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού καυτό νερό όσο θυμάρι εμείς θέλουμε, 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά ώστε να δέσει η σάλτσα μας.



Συνοδεύουμε με πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου