food topic

food topic

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Μοσχαρίσιες μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες



Υλικά:

2 μοσχαρίσιες μπριζόλες
3 πατάτες
1 ντομάτα
λίγη φέτα
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ρίγανη
ελαιόλαδο



Εκτέλεση:

Κόβουμε κυδονάτες τις πατάτες και τις τοποθετούμε μαζί με τις μπριζόλες σε ένα ταψί. Προσθέτουμε ένα ποτηράκι του κρασιού λάδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Τοποθετούμε πάνω απο τις μπριζόλες μας μικρά κομμάτια ντομάτας.


Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί μας και ψήνουμε για μια ώρα στους 200 βαθμούς με αέρα.

Μόλις περάσει η μια ώρα αφαιρούμε τις μπριζόλες απο το ταψί και βάζουμε τις πατάτες μόνες τους στο γκριλ για να πάρουν ωραίο χρώμα. Προαιρετικά ρίχνουμε και μερικά κομμάτια φέτα στο ταψί μας να σιγοψηθούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου