food topic

food topic

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πιπερο-τυροσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης




Υλικά:

3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
100 γρ φέτα πικάντικη
1,5 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
1,5 κουταλιά του γλυκού ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
λίγο μπούκοβο



Εκτέλεση:

Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ μέχρι να αρχίσουν να μαυρίζουν εξωτερικά. Τις βγάζουμε από το γκριλ, τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε στο μούλτι και τις πολτοποιούμε.




Στη συνέχεια προσθέτετε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το ξίδι λίγο αλάτι και πιπέρι και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.



 Τρίβουμε τη φέτα με ένα πιρούνι σε ένα μπολ και μέσα σε αυτό το μπολ προσθέτουμε και τον πολτό πιπεριάς.



Ανακατεύουμε καλά, δοκιμάζουμε για αλάτι και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.


* Η συνταγή είναι απο το http://www.e-syntages.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου