food topic

food topic

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Φιλέτο κοτόπουλο με καπνιστό τυρί Μετσόβου και μπέικον


Υλικά (5 άτομα, 30', 15):

Κόστος συνταγής: ~15 €
Χρόνος εκτέλεσης: 30 λεπτά

1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομένο σε καρεδάκια,
200 γρ.μπέϊκον,
200 γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου τριμένο,
500 γρ.κρέμα γάλακτος,
4 κουταλιές της σούπας λάδι,
πολύ λίγο αλάτι
πιπέρι



Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέϊκον με το λάδι και το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.





Στην συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι λόγω του Μετσοβόνε ,πιπέρι και ανακατεύουμε καλά όλα μας τα υλικά για περίπου 2 λεπτά.



Τέλος προσθέτουμε το καπνιστό τυρί και μόλις λιώσει, αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



*Η συνταγή είναι από το kscatering.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου