food topic

food topic

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σαλάτα του Σεφ

Υλικά:

1 μαρούλι
2 ντομάτες
1 αγγούρι
2 αυγά
200 γρ gouda
100 γρ ζαμπόν
αλάτι
πιπέρι

Για την σος:

4 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.γ. ξύδι

Πλένουμε καλά το μαρούλι και το ψιλοκόβουμε. Κόβουμε την ντομάτα σε κύβους. Παράλληλα βράζουμε τα δυο αυγά. Κόβουμε σε κυβάκια το αγγούρι, το τυρί και το ζαμπόν. Μόλις βράσουν και τα αυγά τα κόβουμε σε ροδέλες και προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα. Απο πάνω περιχύνουμε με την σος η οποία έχει γίνει αφού έχουμε ανακατέψει καλά 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα και 2 κουταλιές του γλυκού ξύδι.





Καλή σας απόλαυση!



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου