food topic

food topic

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σολωμός με κρούστα τυριού και μουστάρδας



Υλικά για 4 άτομα:

4 φιλέτα φρέσκος σολωμός
150 γρ κεφαλογραβιέρα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές της σούπας βιταμ
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε το βιταμ χωρίς να το αφήσουμε να κάψει. Μόλις ζεσταθεί το βιταμ το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα και τα αλείφουμε και από τις δυο πλευρές.





Παράλληλα φτιάχνουμε το μείγμα που θα προσθέσουμε πάνω από τα φιλέτα. Όπου απλά ανακατεύουμε καλά την μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και την κεφαλογραβιέρα.




Ανάβουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς και βάζουμε τα φιλέτα για 4 λεπτά να ψηθούν από την μια πλευρά. Στην συνέχεια τα γυρνάμε από την άλλη, βάζουμε από πάνω το μείγμα και τοποθετούμε πάλι το σκεύος στον φούρνο για άλλα 4 λεπτά.


Σερβίρουμε με ρύζι και προαιρετικά στολίζουμε το πιάτο μας με ντοματίνια.


Καλή σας όρεξη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου