food topic

food topic

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Φιλέτα γλώσσας στο τηγάνι


Υλικά:

φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα
αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
λάδι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα καλύπτουμε με αλεύρι.



Βάζουμε σε ενα βαθύ τηγάνι μπόλικο λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Τηγανίζουμε τα φιλέτα μας μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.


Εγω τα σέρβιρα πασπαλίζοντας τα με πάπρικα απο πάνω και τα συνόδευσα με ρύζι και πικάντικη μουστάρδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου