food topic

food topic

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

"Πατάτες Τηγανιτές" φούρνου


Υλικά:

πατάτες
σκόνη μουστάρδας
λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη



Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες όπως θα κόβαμε τις τηγανιτές. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί μας και αραδιάζουμε επάνω τις πατάτες έτσι ώστε να μην καλύπτει καμιά την άλλη απο πάνω. Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι, σκόνη μουστάρδας, ρίγανη και ελάχιστο λαδάκι.



Τις βάζουμε στον φούρνο σε καλά προθερμασένο φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς με αέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου