food topic

food topic

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εύκολος τρόπος για μαγείρεμα χοιρινής μπριζόλας


Υλικά:

1 μπριζόλα χοιρινή
χυμό απο ένα λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
λάδι


Εκτέλεση:

Ξεπλένουμε την μπριζόλα μας και την στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Την βάζουμε μέσα σε ενα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλυφθεί η μπριζόλας μας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τον χυμό απο ένα λεμόνι και ένα ποτήρι του κρασιού λάδι.


Αφήνουμε στην μέγιστη θερμοκρασία μέχρι να πάρει βράση και μετά χαμηλώνουμε στην μέση την θερμοκρασία μέχρι να σωθεί το νερό.


Μόλις σωθεί το νερό γυρνάμε και απο τις δυο πλευρές την μπριζόλα μας για λίγο ώστε να πάρει χρώμα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου