food topic

food topic

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πεντανόστιμο φιλέτο πέρκας



Υλικά για 3 άτομα:

1 μεγάλo κομμάτι φιλέτου πέρκας
1,5 λεμόνι
1 κύβος λαχανικών
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι



Εκτέλεση:

Aλατίζουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα της πέρκας ενω τα έχουμε κόψει σε μεγάλες μπουκιές.



Tα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.







Σε μισό ποτήρι ζεστό νερό διαλύουμε τον κύβο λαχανικών και την μουστάρδα.Σβήνουμε με τον χυμό από το 1,5 λεμόνι και με τον ζωμό λαχανικών.


Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι και αφήνουμε για 10 λεπτά το πολύ σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.


Σερβίρουμε με ρύζι.



*Η συνταγή είναι της LAURITA απο τις Συνταγές της παρέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου