Υλικά για 3 άτομα:
1 μεγάλo κομμάτι φιλέτου πέρκας
1,5 λεμόνι
1 κύβος λαχανικών
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
Εκτέλεση:
Aλατίζουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα της πέρκας ενω τα έχουμε κόψει σε μεγάλες μπουκιές.
Tα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε μισό ποτήρι ζεστό νερό διαλύουμε τον κύβο λαχανικών και την μουστάρδα.Σβήνουμε με τον χυμό από το 1,5 λεμόνι και με τον ζωμό λαχανικών.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι και αφήνουμε για 10 λεπτά το πολύ σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
*Η συνταγή είναι της LAURITA απο τις Συνταγές της παρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου